• Fien en Teun zijn ook op de kindermiddag.
• Fien en Teun zijn ook op de kindermiddag. Foto: Aangeleverd

Music op Tilt houdt kindermiddag

giessenburg • Dit jaar is er naast de Music op Tilt-avond in De Til te Giessenburg op woensdag 29 maart een speciale Music Op Tilt kindermiddag.

Daarbij treden de van televisie bekende Kikker en de kinderhelden Fien en Teun op, net als de hondjes Woezel en Pip. Kinderen van 3 tot 8 jaar zijn welkom. De organisatie komt van Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf.

De kindermiddag duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Kikker treedt op in de grote zaal van De Til. In een minishow, die meerdere keren achter elkaar wordt gedaan, zijn ook de vriendjes Haas en Eend van de partij. In de show is Kikker verliefd en worden er veel liedjes gezongen. Ook kunnen de kinderen met Kikker op de foto. Dat gebeurt in de foyer, waar de kinderen ook het 'meet and greet'-programma kunnen meemaken, met Fien en Teun, het allerliefste boertje en boerinnetje ter wereld. Voor de allerkleinste kinderen wordt er die middag voorgelezen in aanwezigheid van de bekende hondjes Woezel men Pip. In de hal van De Til zijn ook nog andere kinderactiviteiten.

De middag wordt georganiseerd door de Lions Alblasserwaard Tablis, om geld bijeen te krijgen voor een goed doel. Dat bestaat uit dagjes uit voor ernstig zieke kinderen. Kaarten voor het bijwonen van – een deel van de middag – kosten 5 euro. Het programma rouleert zodat bezoekers kunnen kiezen welke tijden voor hen het beste uitkomen. Op zaterdag 8 april is de grootse feestavond van Music Op Tilt, voor de ouderen. Ook hiervan is de kaartverkoop gestart. Voor meer informatie


q www.musicoptilt.nl