De Zwerver speelt voor de tiende keer gelijk

kinderdijk • Ook met de nieuwe trainer Edward Knook op de bank speelde De Zwerver maar weer eens gelijk; het werd 0-0 tegen Groote Lindt.

Het punt zorgde er niet voor dat De Zwerver langzaam weer kon gaan klimmen. Toch was volgens Knook al een stijgende lijn waarneembaar. "In de korte periode dat we nu bezig zijn probeer je wat te bewerkstelligen en daar zie ik nu al positieve ontwikkelingen in terug."

Zo zag de trainer, die de weggestuurde Jan Verveer eerder verving dan de bedoeling was, zijn ploeg voor rust twee kansen creëren en in de tweede helft liefst acht. "Toen hadden we moeten doordrukken naar de winst." Toch liet ook Groote Lindt zich niet onbetuigd. De bezoekers waren vooral gevaarlijk vanuit standaardsituaties en wisten bovendien de paal te raken.

"Ik kan niet ontevreden zijn", gaf Knook, die geniet op De Schans, aan. "Het is fantastisch om weer terug te zijn. Jammer dat je eerder moet instappen want dit gun je geen enkele trainer, maar als zo'n club je hierom vraagt dan doe je dat."

Over de kansen van zijn ploeg is hij duidelijk: "De Zwerver gaat niet degraderen. Deze ploeg herbergt voldoende kwaliteit om zich te handhaven."