• Agri Service is te vinden aan de Ambachtsweg.
• Agri Service is te vinden aan de Ambachtsweg.

Agri Service naar Groot-Ammers

groot-ammers • Agri Service heeft Streefkerk verruilt voor een nieuwe locatie aan de Ambachtsweg 19 in Groot-Ammers. In maart komt er een grote openingsshow voor alle belangstellenden.

Agri Service is specialist in landbouwmechanisatie. Het bedrijf verkoopt, repareert en onderhoudt nieuwe en gebruikte tractoren, landbouwmachines en werktuigen voor onder andere klein grondverzet. Gerard de Bruijn is onder andere exclusief dealer van Valtra, Lely, Mammut, Dieci, Zetor, Giant en Takeuchi. "Dat zijn echt topmerken waar we helemaal achter staan. Ze zijn nóg beter dan iedereen al denkt. Kijk naar Valtra, dat in een krimpende markt een groeiend marktaandeel creëert. Dat bewijst de kwaliteit wel", vertelt De Bruijn.

Hij begon elf jaar geleden met Agri Service in Streefkerk. De laatste jaren groeide het bedrijf uit het jasje, daarom maakt de onderneming nu de sprong van 600 naar 3.600 vierkante meter bedrijfsruimte. Het grote voordeel: Agri Service heeft vanaf nu alles onder één dak. In het nieuwe pand komt een showroom met trekkers en landbouwmachines, evenals werkplaats en magazijn. Van de bekende merken heeft Agri Service veel onderdelen voorradig.

Agri Service hoopt de komende jaren verder te kunnen groeien, met behoud van de vertrouwde service. Doordat Agri Service zich heeft gespecialiseerd in een aantal topmerken, kennen de monteurs en verkopers alle ins en outs van deze merken. In de goed ingerichte werkplaats zijn van de bekende merken veel onderdelen voorradig, zodat reparaties altijd snel uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast beschikt Agri Service over goed ingerichte servicebussen, waardoor de monteurs ook zeer veel reparaties op locatie kunnen doen. Zelfs hydroliek slangen kunnen ze ter plekke repareren. "En als reparatie echt noodzakelijk en urgent is, staan we zelfs 24/7 voor onze klanten klaar."

Agri Service is te vinden aan de Ambachtsweg 19 te Groot-Ammers en bereikbaar via telefoonnummer 06-23423731.

q www.agriservicegerarddebruijn.nl