• Het bestuur van Trouw aan Oranje.
• Het bestuur van Trouw aan Oranje. Foto: Aangeleverd

Trouw aan Oranje viert lustrumfeest

goudriaan • Oranjevereniging Trouw aan Oranje te Goudriaan viert dit jaar het tachtigjarig bestaan. Op zaterdag 11 maart is er in dorpshuis De Multistee een lustrumfeest.

In het Goudriaanse dorpshuis komen de feestgangers vanaf 20.00 uur samen. Het thema van de avond is 'Tiroleravond'. De dresscode is dan ook een Tiroler of winterse outfit.

Voor de muzikale ondersteuning van het jubileumfeest zorgen show- en feestband Eght Herrie en DJ Artist Events Productions uit Hoornaar. Zij brengen een winterse après-ski sfeer met zich mee.

'Onder het genot van een hapje en een drankje vieren wij graag dit lustrum met u', stelt het bestuur van de Goudriaanse oranjevereniging, die in 1937 opgericht werd. 'Met of zonder winterse outfit, ski's of Oostenrijks tenue bent u van harte welkom in De Multistee. We hopen er met vele dorpsgenoten een daverend feest van te maken.'

De vereniging is nog op zoek naar (oude) ski's. 'Heb je die nog op zolder liggen? Of ken je iemand van wie we ski's mogen lenen? Deze willen we dan graag gebruiken voor de decoratie van De Multistee.'

Overigens wordt er bij de activiteiten van de oranjevereniging in het Goudriaanse dorpshuis vanaf heden gebruik gemaakt van Multistee-munten. 'Onze eigen Oranjemunten blijven geldig en kunnen op onze feesten in De Multistee worden ingeleverd bij het eten; daarnaast zijn deze de gehele feestweek te gebruiken.' Meer informatie:

q www.ovgoudriaan.nl