EM Cup: Veen-SteDoCo

regio • De topper in de 1/8-finales van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup is het duel tussen hoofdklasser Achilles Veen en derdedivisionist SteDoCo.

De loting werd woensdagmiddag verricht door Annet Bassa en Frans van der Wiel van Het Kontakt Edities. Voor de loting bestonden geen restricties; alle overgebleven clubs gingen in de koker.

Dat leverde behalve de topper Achilles Veen-SteDoCo ook twee wedstrijden tussen competitiegenoten op: WNC-Almkerk en de derby VVAC-Streefkerk.

De loting op een rij:

Loting 1/8-finales EM Cup: Unitas zondag - Zuilichem / GRC 14, Achilles Veen - SteDoCo, SVW - Dussense Boys, Kozakken Boys - DSC, WNC - Almkerk, De Alblas - Beesd / LRC Leerdam, SC Everstein - Schoonhoven, VVAC - Streefkerk.

De wedstrijden worden gespeeld op dinsdagavond 14 maart, aanvang 20:00 uur. De live uitgezonden loting is terug te kijken op de Facebookpagina van Regio-Voetbal.

TEC uit 4D

regio • TEC-zaterdag trekt zich terug uit de 4e klasse D. TEC kon al driemaal geen elftal op de been brengen. Reden voor het bestuur om in te grijpen en het eerste zaterdagelftal uit de competitie te halen. Voorzitter Pieter van den Burg vindt het spijtig dat het bestuur tot terugtrekken heeft moeten besluiten. ,,Vooral de voorzitter van onze technische commissie Wim de Bie heeft er alles aan gedaan om terugtrekken te voorkomen. Als het eerst lijkt te lukken en dan op het nippertje toch weer misgaat, is een enorme teleurstelling."