• In Groot-Ammers vindt King's of Tuning plaats.
• In Groot-Ammers vindt King's of Tuning plaats.

Meeting showauto's in Groot-Ammers

groot-ammers • Bij sporthal De Reiger te Groot-Ammers vindt maandag 17 april voor de eerste keer King's of Tuning plaats. Er zijn dan tientallen showauto's uit Nederland, België en Duitsland te zien.

De meeting is van 11.00 tot 17.00 uur. Organisator is Hidde Terlouw uit Groot-Ammers. "Zelf draai ik met mijn Citroën Saxo al een aantal jaar mee in de top van Nederlandse tuning scene. Ik ga naar events in Duitsland, België en Nederland en heb inmiddels al een aardige prijzenkast met bekers." Vorig jaar ontstond bij Hidde het idee om zelf een event met showauto's te organiseren in zijn eigen woonplaats. "Begin dit jaar heb ik contact gezocht met de gemeente Molenwaard en zij vonden dit meteen een prima idee."

Tijdens King's of Tuning zijn bij sporthal De Reiger topauto's uit Nederland, België en Duitsland te zien. "Deze auto's worden alleen gebruikt voor shows", vult Hidde aan.

Daarnaast zullen er ook een paar kraampjes met poetsspullen, stickers en audio staan. Ook is er een frietkar. De meeting begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De deelnemers maken kans op prijzen in verschillende categorieën. "Een jury beoordeelt de auto's; rond 16.00, 16.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats."

Opgeven kan tot 2 april. Belangstellenden kunnen drie foto's van hun auto met een korte toelichting sturen naar kingoftuning@hotmail.com. De geselecteerden ontvangen voor 9 april bericht. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van King's of Tuning.