Medewerkers Dabar

ottoland • Het evangelisatie- en recreatiewerk van Dabar is op zoek naar medewerkers, die komende zomer willen meewerken op camping De Put in Ottoland.

Daar zal een enthousiast team van acht jongeren een evangelisatie- en recreatieprogramma verzorgen. "Je woont tussen de andere campinggasten en getuigt van Gods liefde. Dat is Dabar: een zomer met meerwaarde", laat Coralinde Bakker weten, die het secretariaat van Dabar op camping De Put verzorgt.

"Afgelopen jaren hebben we daar geweldige teams gehad, die daar 'verrijkt' van thuis gekomen zijn. Dit jaar kan jij daar ook bij zijn en deze onbetaalbare ervaring opdoen!", vervolgt ze. De eerste periode is van 15 juli tot 29 juli 2017 en de tweede van 29 juli tot 12 augustus.

Toerusting

Voor deelnemers is er een gratis ontmoetingsweekend in Ede. Dit biedt een geweldige manier om voor te bereiden op het Dabarwerk, bijvoorbeeld door het volgen van workshops. Ook kan men hier andere jongeren ontmoeten uit het hele land die Dabarwerk gaan doen. Om de teamleden van De put nóg beter te leren kennen, organiseert het plaatselijk comité op 27 en 28 mei nog een instructieweekend in Noordeloos.

Voor meer informatie of aanmelding: www.dabarwerk.nl of de facebookpagina van Dabar.