• Aly de Wit en Jolanda van DA De Wit.
• Aly de Wit en Jolanda van DA De Wit. Foto: aanlgeverd

Drogisterij Ameide wordt DA De Wit

ameide • Uw Eigen Drogist De Wit heet vanaf 16 februari DA De Wit. De dorpsdrogist van Ameide gaat over naar de formule van de DA, met alle bijbehorende voordelen voor de klant.

"We hebben nu nóg meer producten in de winkel en natuurlijk ook het bekende DA huismerk", vertellen Aly en Nico de Wit van DA De Wit. Ze begonnen in 1998 met Uw Eigen Drogist. Aly runt de winkel samen met Jolanda, terwijl Nico achter de schermen actief is. De overgang naar DA betekent een grote investering, onder andere in de benodigde verbouwing en verandering naar de DA huisstijl. "We hebben daar best even over nagedacht. We zijn al zestigers, gaan we die nieuwe stap nog zetten en zoveel investeren? Het antwoord is ja, gewoon omdat we er nog steeds heel veel schik in hebben."

Ze zijn verheugd nu bij DA te horen. De landelijke drogisterijketen is een sterk merk dat bekend staat om zijn advies en leuke cadeauartikelen. "Door de grootte van DA kan de inkooporganisatie ook een vuist maken en goede prijzen bedingen. Dat merkt onze klant weer, en het is natuurlijk leuk om echt landelijk in de markt te staan. Je bent als DA geen dorpsdrogistje meer." Inwoners van Ameide en omgeving ontvangen vanaf 16 februari wekelijks de DA-folder vol aanbiedingen in de brievenbus.

Webshop

De Wit blijft gebruik maken van de webshop bewustwinkelen.nl. Via deze site zijn 50.000 drogisterijartikelen op voorraad. Wie voor 18:00 uur bestelt, kan het de volgende dag bij DA De Wit in Ameide afhalen. Aly: "Je betaalt geen portokosten en rekent pas af in de winkel. Dat is een groot voordeel. Via deze webshop kunnen we ook allerlei reformproducten, voedingssupplementen en gluten- en lactosevrije producten leveren." Ook de stomerijservice, kledingreparatie en schoenmakersservice blijven bij De Wit in huis.

Openingsfeest

DA De Wit viert de opening met drie dagen feest. Op 16, 17 en 18 februari kunnen klanten rekenen op aantrekkelijke kortingen. DA De Wit is te vinden aan de J.W. Puttestraat 65 te Ameide.

q www.drogistdewit.nl