Geen winnaar bij Streefkerk - HSSC'61

streefkerk • De match tussen gastheer Streefkerk en de gasten uit Hei- en Boeicop kende na 90 minuten geen winnaar. Met de 1-1 uitslag was HSSC'61-trainer Marten Boverhof uiteindelijk nog het meest tevreden. Zijn collega Maarten van Gastelen niet.

"De openingsfase was voor HSSC'61, maar halverwege de eerste helft en zeker de tweede helft waren we beter. Het niet afmaken van de kansen brak ons, net als het hele seizoen, op. We hadden meer verdiend,. Hoewel je met een geweldige spits als Floris Kool altijd rekening moet houden", aldus Van Gastelen.

"Wel ben ik blij met het spel van deze middag, want dat was goed. We steken veel tijd op de trainingen in bepaalde oefeningen en dat komt er, mede door de brede selectie, nu uit. Jarenlang zakte Streefkerk in en werd er op de counter geloerd, dat is nu anders."

Van Gastelen zag zijn ploeg op voorsprong komen. Lennert de Vries rondde een schitterende pass van Tim den Besten over wel 30 meter prima af. HSSC'61 antwoordde vrijwel direct en op even fraaie wijze. Na een zorgvuldige opbouw werd Frank de Goeij gevonden, die met een prachtige individuele actie drie Streefkerkers in de luren legde en de gelijkmaker scoorde.

Langdurige regenval

Vervolgens werd het door de langdurige regenval een ware aanslag op de conditie van de spelers op het natuurgras van sportpark Streveland. "Gezien het wedstrijdverloop en zeker de tweede helft waarin Streefkerk beter was, ben ik wel tevreden met deze uitslag", vond Marten Boverhof.