• Muzikaal spektakel tijdens Music op Til(t).
• Muzikaal spektakel tijdens Music op Til(t). Foto: aangeleverd

Muziekfestival in de Alblasserwaard

giessenburg • In De Til te Giessenburg vindt zaterdag 8 april weer het muziekfestival Music op Til(t), georganiseerd door de Lions Alblasserwaard Tablis, plaats.

'Het succes van vorig jaar is aanleiding om het dit jaar nog grootser te maken', meldt de Lions in een persbericht. 'Deze keer niet alleen in de avonduren, maar er komt ook op een nog nader te bepalen datum een middagprogramma, speciaal voor kinderen.' Met het festival brengt de Lionsclub geld bijeen voor zieke kinderen, die extra aandacht echt nodig hebben. Voor hen wil de Lions geld bijeen brengen en heeft hiervoor contact gezocht met de Stichting 'Lach voor een Dag'. Deze stichting houdt voor zeer ernstig zieke kinderen een complete dag uit naar een plek waar ze plezier kunnen hebben.

Music op Til(t) is een gevarieerde muziekavond in De Til te Giessenburg. Verdeeld over alle zalen kunnen bezoekers rekenen op een variëteit aan muziekstijlen, vertolkt in een avondprogramma van 19.30 tot 01.00 uur. Artiesten en bands uit de streek brengen muziek ten gehore met repertoires zoals blues, jazz, licht klassiek en rock. Een entreekaart kost 22,50 euro in de voorverkoop. Binnenkort komt er meer informatie over de optredende artiesten en musici en over het middagprogramma voor kinderen.

Voor het bijeenbrengen van gelden voor de zieke kinderen worden er niet alleen entreekaarten verkocht, maar ook sponsoring gezocht. 'Dit evenement is een mooie gelegenheid om deel te nemen in familie- of bedrijfsverband. Op die manier draagt u bij aan een stukje geluk van een ernstig ziek kind.' Meer info: www.musicoptilt.nl.