• De toeristische gids richt zich op Kinderdijk en omgeving.
• De toeristische gids richt zich op Kinderdijk en omgeving. archiefFoto: Geurt Mouthaan

Nieuwe toeristische gids Kinderdijk

alblasserwaard • Klaroen.nl en Het Kontakt geven binnenkort een nieuwe toeristische gids uit, gericht op Kinderdijk en omgeving. Doel is toeristen en dagjesmensen op een overzichtelijke manier te laten zien wat er te zien en te beleven is in de streek.

Honderdduizenden toeristen bezoeken jaarlijks de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Een fors deel van hen doet daarbij ook de Alblasserwaard en de rest van de gemeente Molenwaard aan; om boodschappen te doen of van de prachtige streek te genieten tijdens wandel-, fiets of vaartocht.

Overnachtingen

"Met deze nieuwe toeristische gids willen Klaroen.nl en Het Kontakt hen op overzichtelijke manier laten zien wat de omgeving hen te bieden heeft", vertellen bladmanager Geurt Mouthaan en media-adviseur André de Borst. "Niet alleen wat betreft uitjes, maar ook voor onder meer eten, drinken en overnachtingen. Naast Kinderdijk heeft de Alblasserwaard nog veel meer te bieden!."

Voor adverteerders is dit een ideale gelegenheid om hen aanbod onder de aandacht van toeristen te brengen én hen van dienst te zijn met een informatief boekje, waarbij ook een duidelijke kaart met fiets- en wandelroutes geleverd wordt.

De uitgave wordt in diverse talen gedrukt. André de Borst: "Tegen een scherp en aantrekkelijk tarief krijgt u een advertentie in de toeristische gids én een aantal exemplaren om uit te delen."

Informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie contact op met André de Borst, via a.deborst@klaroen.nl of 06-51728034.