Twee banenmarkten van AB Midden Nederland

regio • Wie op zoek is naar werk in de bouw, infra, groen of techniek, kan aanschuiven bij de banenmarkten die AB Midden Nederland houdt.

Op respectievelijk 8 en 9 februari gaan de deuren van de kantoren in Sliedrecht en Houten wijd open voor belangstellenden.

Vorig jaar stonden de banenmarkten ook al op de agenda. Het werd een groot succes. Tientallen werkzoekenden maakten kennis met de werving- en selectiemedewerkers van AB Midden Nederland en voor een aanzienlijk deel resulteerde dit eerste contact in een tijdelijke of vaste baan.

Dezelfde opzet

"We kiezen deze keer dan ook voor dezelfde opzet", knikken de recruiters Jos Klop en Reinier Ploeg. "Vooraf aanmelden is niet nodig. Je komt hier binnen, registreert je via de computer en hebt daarna een kort gesprek met een specialist van AB. Het enige dat je mee hoeft te nemen is je cv en eventuele diploma's. Ervaring in een van de sectoren is een pré, maar geen must. Als er van beide kanten een klik is, dan nemen wij binnen enkele weken contact op voor een vervolggesprek."

De banenmarkten zijn specifiek gericht op de sectoren groen, infra, bouw en techniek. Niet voor niets, want juist in deze branches is de vraag hoog. Vooral in het eerste kwartaal is dat merkbaar. "We merken daarnaast dat de economie aantrekt. Bedrijven hebben gemotiveerde vakmensen hard nodig. Vacatures zijn er meer dan voldoende. De banenmarkten zijn een ideale springplank voor mensen die het liefst met de handen werken, maar ook voor hoger opgeleid personeel in de genoemde sectoren."

De banenmarkten in Sliedrecht is op woensdag 8 februari van 17.30 tot 20.30 uur en in Houten op donderdag 9 februari van 17.30 to 20.30 uur. Voor meer informatie:

q www.abmiddennederland.nl