Afbeelding

1 Kun je de inhoud van Stille Getuigen kort beschrijven?

Ditty van Drenth uit Bleskensgraaf, voorheen Hoornaar, heeft meegewerkt aan de verhalenbundel Stille Getuigen. We stellen haar enkele vragen.

Ditty: "Stille Getuigen is een verhalenbundel met 28 zinderende verhalen, geschreven door tien auteurs. In ieder verhaal is een stille getuige aanwezig."

2 Wat is jouw bijdrage geweest aan de bundel?

Ditty: "In Stille Getuigen zijn drie spannende verhalen van mijn hand opgenomen. Eén van de verhalen gaat over een jonge vrouw die getuige is van een persoonsverwisseling. Het bijzondere van deze verhalenbundel is, dat ik op de cover van het boek sta afgebeeld."

3 Hoe bij je erbij gekomen?

Ditty: "Twee jaar geleden kwam ik in contact met een uitgeefster. Ze vertelde me dat ze een verhalenbundel wilde uitgeven en hiervoor nog auteurs zocht.. Zo is het balletje gaan rollen. Schrijven smaakt naar meer, maar publiceren ook. Ik droom van een eigen boek en werk er hard aan om deze droom in 2017 te kunnen verwezenlijken."

4 Wat is het doel van de bundel?

Ditty: "In mijn drie verhalen zit een diepere betekenis verweven. Het is aan de lezer om deze diepere laag wel of niet toe te laten in zijn/haar belevingswereld. In de verhalenbundel staan de observaties/belevenissen van de stille getuigen centraal."

5 Hoe kan de verhalenbundel gekocht of besteld worden?

Ditty: "De verhalenbundel Stille Getuigen is verkrijgbaar via Bol.com en Godijn Publishing. Het boek bevat 269 pagina's en 28 verhalen. Het boek heeft ISBN 978 - 94 - 92115 - 20 - 1."