• Joey van der Voort in zijn Carrerawinke.
• Joey van der Voort in zijn Carrerawinke.

Unieke jeanswinkel van Carrera

papendrecht • Joey van de Voort heeft 11 november een jeanswinkel genaamd Carrera Van de Voort geopend in het winkelpand aan de Eilandstraat 18 op winkelcentrum De Meent in Papendrecht.

Carrera Van de Voort is de eerste Carrera jeans winkel van Nederland en hanteert unieke openingstijden, omdat de zaak ook 's avonds geopend is. De openingstijden zijn als volgt: dinsdag tot en met donderdag van 13.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Op koopzondagan (eerste en derde zondag van de maand) is de winkel eveneens geopend.

Het merk Carrera Jeans is opgericht in de jaren zestig door de bekende modeontwerper Carrera. In de jaren tachtig en negentig is Carrera Jeans bekend geworden van de grote successen in de wielersport met de sponsoring van wielrenners zoals Johan van der Velden en Marco Pantani.

Joey van de Voort (23): "We gaan in de winkel in Papendrecht een brede lijn neerzetten van Carrera.

Bij het openen van een kledingwinkel in Papendrecht is er gedacht aan iedereen. Er zullen zowel lengte maten als breedte maten als skinny jeans en regular jeans verkocht worden. Het assortiment zal zijn voor kinderen heren en dames."

Joey is de zoon van Ron van de Voort, die jarenlang het gezicht was van de C1000 op winkelcentrum Westpolder. Joey ging direct na zijn opleiding aan de slag als vertegenwoordiger van frisdranken bij Vrumona.

Joey die al zijn gehele leven in Papendrecht woont heeft ook al sinds jongs af aan een passie met mode. Het enige wat hem altijd ontbrak was goed betaalbare kleding in het dorp zelf.

Toen het pand van de heer Van Dalen, van de vroegere gelijknamige muziekwinkel, leeg kwam te staan, bedacht hij zich geen moment en ondernam actie. Na altijd goed de branche in de gaten gehouden te hebben en gesprekken met diverse bekende personen die al jaren in de branche werkzaam zijn, is Joey terecht gekomen bij het in Italië bekende jeans merk Carrera jeans.

Het merk spreekt zich uit met diverse ontwikkelingen die voorlopen op de markt zoals Aloa Vera in de dames jeans, wat zorgt voor een gezonde huid tot de bekende Jogg-Jeans wat zit als de lekkerste jeans van de wereld.

Wat de winkel zo uniek maakt in de regio is de inrichting van de winkel waarbij het thuis gevoel is gecreëerd om iedereen om zijn gemak te stellen en voor zijn plezier de winkel in te stappen.

Misschien nog veel belangrijker zijn de openingstijden die geheel nieuw zijn in Papendrecht.