• Lida en Evert Vink voor hun winkel in Alblasserdam.
• Lida en Evert Vink voor hun winkel in Alblasserdam.

Kennismaking met Antilope Outdoor

advertorial

alblasserdam • Na de opening van bijna vier jaar geleden, tijd voor een (hernieuwde) kennismaking met Antilope Outdoor, gevestigd aan het Cortgene 9 in Alblasserdam.

Inmiddels weten heel veel mensen de winkel van Lida en Evert Vink te vinden voor heerlijke Scandinavische wollen vesten, water- en winddichte jassen, (thermo) ondergoed, gevoerde broeken, een groot assortiment rugzakken en backpacks en ruim 1500 paar wandel-, berg- en loopschoenen.

Schoenen vormen de hoofdmoot van de collectie, die hebben we echt in alle maten, hoogten, breedten en alleen maar van de beste kwaliteit geeft Evert aan. Of je nu denkt aan een wereldreis of een rondje langs de molens, bij Antilope krijgt u het juiste advies!

Maar het assortiment bestaat niet alleen uit schoenen, 60 vierkante winkel is ingericht met hoogwaardige kleding waarmee je de bergen in kunt, maar ook gewoon kunt wandelen in Nederland. Bekende merken als Fjällraven, The North Face en Jack Wolfskin, maar ook het prachtige, onbekende Didriksons uit Zweden.

Naast kleding en schoenen heeft Antilope een uitgebreid assortiment laarzen, rugzakken, sandalen, flessen, regenkleding, verlichting, zonnebrillen, handschoenen en anti-teek. Kortom, voor ieder buitenmens is Antilope het adres om eens langs te gaan!

Eerst thuis eens kijken wat Antilope Outdoor te bieden heeft, kan door te surfen naar www.antilopeoutdoor.nl, waar een groot deel van het assortiment terug te vind en is.

Antilope Outdoor biedt bijzondere service op de website. Producten die online worden gekocht, worden gratis thuisbezorgd bij een besteding vanaf 30 euro. Ook is er een snelle levering. Wat op een werkdaag voor 17.00 uur besteld is, wordt nog dezelfde dag verzonden. Tevens geldt er een veertien dagen retourrecht bij Antilope Outdoor.

"Maar vergeet niet, de koffie staat klaar. U bent geheel vrijblijvend welkom in Alblasserdam", besluiten Lida en Evert Vink van Antilope Outdoor.