Foto: Bert Bons
Foto: Bert Bons Foto: Bert Bons

Havenfestival; fantastisch evenement met veel bezoekers

alblasserdam • Alblasserdam kijkt terug op een fantastisch Havenfestival. "Ik heb eigenlijk geen wanklank gehoord, als is goed verlopen", blikt voorzitter Ariejanne de Koning van het Havenfestivalcomité terug.

Alle activiteiten werden druk bezocht en verliepen goed. Met name zaterdagmiddag tijdens de braderie werd het enorm druk in het centrum van dorp. De terrassen van Party & More waren tot ruim na de sluiting van de braderie vol met feestende bezoekers van de 26e editie van de jaarlijkse feestweek in Alblasserdam.
Het was de gehele week bijzonder warm. Tijdens de Clubkas Run op dinsdag werd daarom in overleg met de gemeente Alblasserdam besloten om twee extra waterpunten te creëren voor de lopers, zodat er voldoende verkoeling zou zijn voor de lopers.
Donderdag kon de buitenfilm gewoon buiten vertoond worden. Pas toen alles opgeruimd was, barstte het onweer los. Vrijdag tijdens de taptoe en zaterdag tijdens de braderie en de concerten in de open lucht was het koeler, maar dat was juist heerlijk. Een fotopagina van het Havenfestival staat elders in deze krant.