• Scouting Van Brederode houdt een Scoutfair met rommelmarkt.
• Scouting Van Brederode houdt een Scoutfair met rommelmarkt.

Scoutfair bij Scouting Van Brederode

papendrecht • Na een groot succes vorig jaar houdt Scouting Van Brederode op zaterdag 24 september de tweede Scoutfair.

Tijdens de Scoutfair presenteert Scouting Van Brederode aan de Papendrechters. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten als: een hindernisbaan, appelmoes maken en koken op kampvuur. De imker vertelt alles over het bijenvolk van de vereniging. Ouders kunnen rondsnuffelen op de rommelmarkt en de braderie met lokale ondernemers. Er zijn nog enkele kramen te huur voor bijvoorbeeld kleine lokale ondernemers. Een kraam kost 20 euro.

Kinderrommelmarkt

Nieuw dit jaar is een kinderrommelmarkt waar kids hun speelgoed kunnen verkopen. Een plekje van 1,40 bij 2 meter kost 2 euro. Aanmelden kan via jeroen@scoutingpapendrecht.nl.

Inleveren spullen rommelmarkt

Mensen die de scouting een warm hart toedragen en die spullen over hebben, kunnen elke maandag- en vrijdagavond en zaterdag tot 14:00 uur bruikbare spullen voor de rommelmarkt afgeven aan de Kamerlingh Onneslaan 1. De opbrengst komt ten goede aan de kinderactiviteiten van Scouting Van Brederode.

De Scoutfair is te bezoeken op zaterdag 24 september tussen 9.30 en 14.30 uur aan de Kamerlingh Onneslaan 1 in Papendrecht.

Meer informatie over de Scoutfair of Scouting is te verkrijgen op info@scoutingpapendrecht.nl of 078-6429208.

q www.excelsiorpapendrecht.nl