• Het uitdelen van tractaties tijdens de intocht.
• Het uitdelen van tractaties tijdens de intocht. Foto: Richard Veen

SNS Avond4Daagse succesvol verlopen

alblasserdam • De Alblasserdamse SNS Avond 4 Daagse is mede door de vele vrijwilligers en het redelijke weer succesvol verlopen.

Het startschot werd dit jaar gegeven door Inge Bouter namens hoofdsponsor SNS en burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam. De wethouders Arjan Kraijo, Dorien Zandvliet en Peter Verheij hielpen mee de wandelaars hun zwaarverdiende medaille uit te reiken.

Presentator

En een woord van dank was er ook voor presentator Henk Visser. Hij verving op prima wijze onze vaste presentator, die dit jaar verhinderd was.

Deelnemers

Het totaal aantal deelnemers is 1054 en is iets minder dan vorig jaar. De beker voor de groep met de grootste groei is dit jaar gewonnen door de Crowdfunding Meester Willem. Deze groep deed met 33 deelnemer mee aan de Alblasserdamse avondvierdaagse.

Defilé

Het defilé werd gevormd door alle deelnemers en begeleid door de politie en diverse muziekgroepen. Zo was er muziek te horen van De Valse Noten, De Vrolijke Noot, Showband Jong-Holland en de Percussiegroep Ridderster.

Tijdens de optocht op de laatste dag van de avondvierdaagse stonden de toeschouwers donderdag rijen dik langs de route. De deelnemers werden voorzien van bloemen en snoep voor de geleverde prestatie. Op het Raadhuisplein konden de welverdiende medailles afgehaald worden.