• Het oude postsorteercentrum waar nu de VBG zit.
• Het oude postsorteercentrum waar nu de VBG zit.

Zomerfeest voor de Voedselbank

papendrecht • De Vrije Baptisten Gemeente organiseert op zaterdag 25 juni het eerste Molenbuurt Zomerfeest in en bij het oude postsorteercentrum aan de Poldermolen 7 in Papendrecht.

Belangstellenden zijn vanaf 10.00 uur welkom voor koffie met gebak. Op en rond het terrein wordt een divers programma aangeboden voor jong en oud. Zo is er onder andere een rommelmarkt met boeken, planten, speelgoed en nog heel veel meer spullen. Ook zijn diverse bedrijven aanwezig voor verkopen van diverse producten. Voor de jongeren is er een stormbaan, spijkerbroekhangen, buksschieten, goalschieten, enzovoorts. Voor de volwassenen is er een leuke creatieve workshop. Gedurende de hele dag zal het rad van fortuin draaien waar mooie prijzen te winnen zijn, waaronder een ballonvaart vanaf het Vondelpark. Voor de jongste kinderen zijn er diverse kinderspellen, een springkussen en een poppentheater met een professionele poppenspeler. Deze show start om 12.30 uur. Op het terrein staan diverse stands met etenswaren (smoothies; broodjes hamburger; poffertjes; haring, enzovoorts).

De volledige opbrengst van het Molenbuurt Zomerfeest is bestemd voor de aanschaf van een nieuwe vriescel voor de Voedselbank van Papendrecht. Voorzitter Chris de Haan van de voedselbank is erg blij met de actie: "Want er is een grote behoefte van de stichting om een nieuwe vriescel aan te kunnen schaffen.

Niet alleen op zaterdag 25 juni zal hiervoor geld ingezameld worden. Op vrijdagavond 24 juni zullen een aantal jongeren van de Vrije Baptisten vanaf 20.00 uur tot de volgende dag 14.00 uur gaan paalzitten om voor de Voedselbank geld in te zamelen.