Twee jaar mannenkampvuuravonden

streefkerk • Wat als een kleinschalig uitprobeersel begon, groeide al snel uit tot een maandelijks terugkerend evenement, met een gemiddeld bezoekersaantal van 25 mannen.

De kampvuuravonden in natuurgebied De Kooi in Streefkerk voorzien in een behoefte. "Wij mogen terugkijken op gezegende avonden, waarin mannen geïnspireerd, bemoedigd en gemotiveerd mochten worden", vertelt organisator Jan-Cees van de Lustgraaf.

Geen kerkmuren

Zowel de sprekers als de organisatoren hebben verschillende kerkelijke achtergronden, waardoor kerkmuren weg komen te vallen.

De kampvuuravond is een ontmoetingsplek voor alleen mannen. Op de avonden staat vriendschap, verdieping, geloven en gezelligheid centraal.

Unieke locatie

De kampvuuravonden worden op een unieke locatie gehouden namelijk op natuurgebied De Kooi aan de Beneden Tiendweg in Streefkerk.

Op vrijdag 24 juni wordt stilgestaan bij het tweejarig jubileum. Zanger en spreker Wim Bevelander zal op deze avond voor de verdieping zorgen met een overdenking en met het zingen van een aantal door hem zelfgeschreven liederen. Tevens zal er voor de innerlijke mens een lekkere verrassing zijn.

Meevieren

Mannen die het jubileum mee willen vieren, zijn vanaf 20.00 uur welkom in natuurgebied De Kooi. Wie met de auto komt, wordt verzocht die te parkeren aan de Halfweg. Via de bordjes naar KVA is het vijf minuten lopen.

Voor meer informatie: Jan-Cees van de Lustgraaf via 06-31955723.