• Reinier en Rianne van Rumpt van Bedankjes.nl verrassen met gepersonaliseerde bedankjes.
• Reinier en Rianne van Rumpt van Bedankjes.nl verrassen met gepersonaliseerde bedankjes. Foto: Marijke Verhoef

Persoonlijke bedankjes met een twist

alblasserdam • Voor ieder bijzonder moment een persoonlijk bedankje. Dat kan! De Alblasserdamse webwinkel bedankjes.nl heeft een veelzijdige collectie met creatieve, grappige en gepersonaliseerde bedankjes.

Of het nu gaat om een Bruiloft, geboorte, verjaardag, jubileumfeest of afscheid van groep acht, Reinier en Rianne van Rumpt hebben een passend bedankje in hun online collectie. Van blikjes met snoepjes tot een opener of klavertje vier. De twee speuren continu naar leuke, nieuwe items met een twist. Zo kunnen kersverse bruidsparen hun gasten een pakje 'trouwgom' (kauwgom) of een blikje 'echtge-nootjes' (pinda's) mee naar huis geven, om maar wat te noemen.

Uiteraard met een etiket naar wens. "Alle bedankjes worden gepersonaliseerd, dat is onze kracht", vertelt Reinier. "Mensen kunnen een eigen ontwerp maken, maar ze kunnen ook onze online ontwerptool gebruiken en één van de standaardontwerpen personaliseren met hun naam en een datum."

Mensen die het moeilijk vinden om te kiezen en de producten graag vooraf willen zien, kunnen een proefpakket aanvragen met daarin een selectie van de populairste bedankjes. Wie op de kosten wil letten, kan zijn bedankje ook als doe-het-zelf-pakket bestellen.

Bedankjes.nl heeft zijn thuisbasis in Alblasserdam. Vanuit het kantoor zorgen Reinier en Rianne er met behulp van een stagiair en een team zaterdagkrachten voor dat alle bestellingen goed verzorgd de deur uit gaan. Ook werken ze samen met leerbedrijf Smile. De gepersonaliseerde etiketten rollen uit de drukkerij waarboven Bedankjes.nl kantoor houdt. Uiteindelijk gaan de bestellingen voorzien van een persoonlijke kaart, pen en snoepjes de deur uit. Klanten kunnen er ook voor kiezen hun pakket bij Bedankjes.nl af te halen.

Bedankjes.nl maakte eerder onderdeel uit van de Fortune Factory, waar Reinier twaalf jaar lang heeft gewerkt. In april dit jaar heeft hij Bedankjes.nl officieel overgenomen. "Ik vind deze markt hartstikke leuk en ik vind dat de particuliere markt de aandacht verdient die wij het nu kunnen geven. De tijd dat je een foto weggeeft is wel geweest, je wilt iets weggeven dat bij je past en in de stijl is van de dag. Wij kunnen dat leveren."

Met succes, zo blijkt ook wel uit de recensie op kiyoh.nl. Bedankjes.nl scoort een gemiddelde van 8,6. Daar is Reinier trots op. "Ons product is en blijft handwerk, dus als er iets niet naar wens is, lossen we dat snel en goed op. We reageren altijd snel op onze mail en ook 's avonds werkt de chatservice op onze website. Klanten waarderen die service en onze klantvriendelijkheid."

q www.bedankjes.nl