50+'ers aan het werk

alblasserdam • Werkzoekende 50+'ers uit Alblasserdam zijn donderdag 19 mei welkom in het Alblasserdamse gemeentehuis voor een bijeenkomst van Stichting 50+ Drechtsteden.

Op verzoek van de gemeente Alblasserdam heeft de stichting een programma samengesteld met activiteiten die 50+'ers kunnen helpen bij het vinden van een baan. De aanwezigen kunnen praten over hun ervaringen en kansen en bespreken wat er nodig is om weer een betaalde baan te vinden. De middag duurt van 14:00 tot 16:30 uur. Na een presentatie wordt met elkaar besproken waar behoefte aan is en welke activiteiten gewenst zijn, onder het motto samen aan de slag voor werk.

Stichting 50+ Drechtsteden is opgericht door 50+'ers die hun baan zijn kwijtgeraakt. Als ervaringsdeskundigen helpen ze lotgenoten om hun ontslag te verwerken en een nieuw perspectief te ontwikkelen. Ze leren en profiteren van elkaars ervaringen en deskundigheid. Op deze manier hebben deelnemers de afgelopen jaren weer werk gevonden. De stichting is onafhankelijk van de Sociale Dienst en het UWV en wisselt geen persoonlijke gegevens met deze organisaties uit.

q www.50plusdrechtsteden.nl