• Het G-team met de sponsoren van de nieuwe tenues.
• Het G-team met de sponsoren van de nieuwe tenues.

Paans traint met G-hockey'ers

alblasserdam • Burgemeester Paans heeft een training G-hockey bijgewoond bij de Alblasserwaardse
Hockeyclub Souburgh.

Het team is een jaar geleden opgestart op initiatief van H.C. Souburgh en stichting MEE, die mensen met een beperking ondersteunt, waardoor zij naar vermogen mee kunnen doen in de samenleving. In het G-team traint een enthousiaste groep Alblasserwaardse jongens en meiden met een verstandelijke beperking. Ze trainen onder leiding van Babette en haar dochter Emie van 't Zelfde.

Tijdens de training waarbij Paans aanwezig was, werd voor het eerst getraind in het nieuwe officiële H.C. Souburgh tenue en trainingspak. Dit was gesponsord door de SNS Bank en de Interrijn Groep. De burgemeester werd door één van de G-hockeyleden uitgenodigd om een balletje mee te spelen tijdens de training. Dit deed hij als verdienstelijk oud-hockeyspeler met verve. Door ouders en overige toeschouwers werd ook opgemerkt dat er duidelijk vooruitgang wordt geboekt door de deelnemers van G-hockey.


Tijdens de training ontvingen de burgemeester en de aanwezige sponsoren, de heer Bouter en de heer Van Hal van de SNS Bank en de heer Bosman van de Interrijn Groep, bloemen uit handen van de G-hockeyleden. Zij gingen gezamenlijk met Jet Schenk, voorzitter van H.C. Souburgh, op de foto. Na afloop van de training was er koffie met taart.

Er is nog plaats voor nieuwe leden bij G-hockey van H.C. Souburgh. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: ghockey@souburgh.nl.

q www.souburgh.nl