• Popkoor Prestige heeft een eigen live band.
• Popkoor Prestige heeft een eigen live band. Foto: Facebook Prestige

Prestige start showkoor in Landvast

alblasserdam • Popkoor Prestige start op donderdag 2 juni met een nieuw showkoor in Alblasserdam. Topdirigente Mariska Prins leidt het koor.

Popkoor Prestige is een spetterend pop- en show koor, met een repertoire dat bestaat uit de nieuwste pop, rock en soul hits. Denk aan artiesten als Dotan, Ed Sheeran, Michael Bublé en Kensington. Prestige treedt op met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.

Prestige heeft koren in diverse Nederlandse steden en komt nu ook naar Alblasserdam. Het Alblasserdamse koor heeft plaats voor 150 zangers: alle mannen en vrouwen vanaf twaalf jaar tot 65+ zijn welkom. Uniek is dat Prestige een eigen live band heeft. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Tijdens en na de repetitie is er ruimte om te kletsen, zodat een repetitie aanvoelt als een avondje uit en er nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Alblasserdam kost 6 euro per repetitie en is per kwartaal opzegbaar. Wie interesse heeft, mag twee keer gratis proef komen zingen. Tijdens de proeflessen worden een aantal nummers ingestudeerd onder begeleiding van de dirigent. Nieuwe leden krijgen een stemscan om het stembereik te meten en de plek in het koor te bepalen. Leden krijgen toegang tot de speciale ledensite met oefenmp3's en oefenvideo's van alle nummers op het repertoire.

Popkoor Prestige Alblasserdam repeteert vanaf 2 juni iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 uur in de theaterzaal van Landvast.

q www.popkoorprestige.nl