Scores: 1-0 Ulusoy

Het seizoen dreigt voor Alblasserdam op een deceptie uit te gaan draaien. De ploeg van trainer Bert Buizert slaagt er al een tijd niet meer in om fris voetbal te combineren met prettige uitslagen. De 1-2 thuisnederlaag tegen degradatiekandidaat Hardinxeld paste precies in dat beeld. Alblasserdam begon nog redelijk overtuigend aan het duel tegen de diep op de eigen helft teruggetrokken gasten en kwam door een rake strafschop van Samet Ulusoy op een 1-0 voorsprong. Daarna verzuimde de thuisclub een handvol scoringskansen te benutten en kon Hardinxveld terugkomen dankzij een doelpunt kort na rust. Vier minuten voor tijd werd de damdorpse schade nog groter toen een Hardinxveldse vrije trap tegen het net plofte: 1-2.