Scores: 1-1 Herremans

Op de steppe van Kethel Spaland liet Papendrecht zaterdagmiddag een 1-1 deling noteren. De ploeg van interim-trainer Henk Molenaar voetbalde beter dan de opponent, verdiende dan ook meer dan een remise, maar vergat de vele scoringskansen te benutten. Eén van de grootste kansen uit een lange serie viel in de 13e minuut te noteren toen Jeffrey Beek vanaf elf meter aan mocht leggen. Zijn strafschop miste echter alle kracht en kon vrij simpel gepareerd worden door de Schiedamse doelman. Papendrecht kwam in de 32e minuut toch nog op 0-1 door een afstandsschot van Dennis Herremans. Na de gelijkmaker van Kethel Spaland Mitch Bos tot twee keer toe de gelegenheid om de wedstrijd te beslissen. Hij faalde.