Scores: 1-0 Mitch Bos; 2-1 Koen Lighaam; 3-1 Jordi de Boer

Sinds lange tijd wist zaterdagtweedeklasser Papendrecht weer een driepunter binnen te halen. Tegen Lombardijen werd met 3-1 gewonnen. Minstens zo verheugend was het goede spel van de thuisclub. En ook nog met goed spel. Vanaf de aftrap werd er agressief gespeeld en dat resulteerde al na 12 minuut in het eerste doelpunt toen uitblinker Mitch Bos de bal met een lob over de uitgekomen Lombardijen-doelman lepelde. Twee minuten later was het alweer gelijk na een beken schot in de bovenhoek. Vlak voor rust bracht Koen Lighaam, na goed voorbereidend werk van Dennis Herremans, Papendrecht weer op een verdiende voorsprong. Diep in blessuretijd was het Jordi de Boer de 3-1 eindstand op het bord bracht.