• Rob (links) en Martijn Bakker in hun nieuwe modezaak.
• Rob (links) en Martijn Bakker in hun nieuwe modezaak. Foto: Chris Wijmans

Baker & Baker opent voor mannen

papendrecht • Met de opening van hun nieuwe modezaak op de hoek van de Meentpassage en de Brederodelaan hebben Rob en Martijn Bakker de volgende stap in hun mode-ontwikkeling gezet.

Uitsluitend op mannen gericht, met de jarenlange kennis van mode en trends, een welkome aanvulling. Op een perfecte locatie.

Al ruim 30 jaar maakt Rob Bakker deel uit van het winkelcentrum van Papendrecht. En al die jaren ziet hij trends en smaken veranderen. "Nadat we RB verkochten hebben we eerst even pas op de plaats gemaakt, voordat we deze zaak openden," aldus Rob Bakker.

"Maar we merken dat onze oude klanten ons nu alweer weten te vinden. Gewoon om dat ze weten dat ze bij ons op kwaliteit en service kunnen vertrouwen."

In de nieuwe zaak veel oude vertrouwde merken, en toch ook een paar nieuwe namen waarvan Bakker weet dat die 'er toe doen'. Met merken Scotch Soda, Circle of Gentleman, Denham en Replay kan de klant niet misgaan. En met de ervaring van vele jaren weten Rob en Martijn ook wat een klant vooral niet moet aantrekken.

"We voeren een sterke duidelijk mannenlijn," aldus Rob Bakker. "Dat laten we zien." En daar kan inderdaad geen twijfel over bestaan. De winkel is stijlvol en stoer ingericht, zonder fratsen. Overzichtelijk, zodat in een oogopslag de collectie te overzien is. En die collectie mag er zijn. Moet al gek zijn als de klant bij Baker&Baker met lege handen de deur uit gaat.