• Tatum en Mellanie.
• Tatum en Mellanie. Foto: Denise van de Ketterij

KIDS-wens meiden komt uit

alblasserdam • Mellanie Schaeffer (15) en Tatum Prins (14) uit Alblasserdam zagen donderdag hun stylingwens uitkomen in de winkel van Shoeby Alblasserdam.

De meiden hadden afgelopen zomer hun wens ingeleverd in de opvallende rugzak van KIDS, die op dat moment bij SNS-Jeugdland stond. Na de teleurstelling dat hun wens niet één van de drie 'gekozen winnaars' was van de inzendingen tijdens de Jeugdlandweek, waren de meiden dan ook erg verrast dat er voor hen alsnog een speciale VIP-avond werd georganiseerd. Hun wens was om na jaren te ontwerpen in de topmodel tekenboeken, nu eens zelf advies te krijgen welke kleding stijl het beste bij hun past.

Dit kon gerealiseerd worden in de winkel van Shoeby; zij konden zorgen voor make-up advies, styling van het haar, en natuurlijk kledingadvies. De beide meiden vonden het heerlijk om in het middelpunt te staan. Na twee uur zagen ze er schitterend uit en liepen ze als echte modellen een kleine modeshow. Dit alles werd vastgelegd door fotograaf Denise van de Ketterij.

Mellanie was vooral verrast over de kleding die ze uiteindelijk aan had; zij zou dit zelf nooit hebben gekozen in de winkel, maar vond het eigenlijk heel erg leuk toen ze het aan had. De make-over kleding van Tatum was niet zo heel veel anders dan haar normale stijl, maar zij was vooral blij met de kleur van de trui; die zou ze zelf ook nooit hebben gekozen en het make-up gebruik was ook heel anders dan zij zelf deed. Om het stylingplaatje compleet te maken, gaan de meiden ook een kijkje nemen bij de Open Dag van een modevakschool in Amsterdam.