• Herman Franken, Jasper Visser en Jan-Paul Verkamman zijn samen The Freshery gestart.
• Herman Franken, Jasper Visser en Jan-Paul Verkamman zijn samen The Freshery gestart.

Elke dag een gezonde maaltijd

alblasserdam • Waarom is er niet iets zoals een pizzeria, maar dan met gezond eten? Met die vraag is The Freshery begonnen. Een nieuwe bezorgservice die dagelijks vers bereide, gezonde en lekkere maaltijden aan huis brengt.

The Freshery is een concept van Jasper Visser uit Alblasserdam, Jan-Paul Verkamman uit Barendrecht en Herman Franken uit Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds oktober bestormen ze de markt met hun gezonde bezorgservice. "Mensen hebben steeds minder tijd en willen graag gezond eten, met biologische producten en zo min mogelijk E-nummers. Een maaltijdbox neemt wat zorg uit handen, maar je moet dan alsnog zelf koken. Dat hoeft bij ons niet meer", aldus Jasper Visser.

The Freshery gelooft dat alleen écht puur en écht vers de gezondheidsbelofte waarmaakt. Daarom bereidt Herman Franken de maaltijden dagelijks vers, en worden ze nog dezelfde dag gratis thuis (of op een andere gewenste locatie) bezorgd. Franken gebruikt enkel pure, verse producten, als het even kan zonder E-nummers en afkomstig uit de regio. Zodat klanten van The Freshery verzekerd zijn van een heerlijke maaltijd vol van smaak. Inmiddels is er al een zeer ruime keuze uit 31 gerechten, variërend van Hollandse stamppotten en soepen tot aan lasagna, wraps, nasi en ovenschotels. "En we prijzen de maaltijden zo, dat je niet duurder uit bent dan wanneer je zelf kookt. Dus voor de prijs hoef je het ook niet te laten", belooft Visser.

Het concept van The Freshery is eenvoudig: wie voor 14:00 uur bestelt en via Ideal betaalt, heeft voor 18:00 uur een gezonde maaltijd op het gewenste adres. Even opwarmen en iedereen kan aan tafel. De maaltijden worden bezorgd in een koelbox die het eten zes uur lang koel houdt. Het bezorggebied van The Freshery strekt zich uit van grofweg Barendrecht tot Gorinchem. Het is ook mogelijk de maaltijd op te halen bij pick-up points in Alblasserdam, Barendrecht of Werkendam.

Een maaltijd bestellen kan gewoon per dag, maar The Freshery biedt ook abonnementen aan. Abonnementshouders ontvangen een bestellijst waarop ze iedere zaterdag de bestelling voor die week doorgeven. Op de geselecteerde dagen bezorgt The Freshery de gekozen maaltijden vers aan huis. Tussentijds wijzigen, bijbestellen of afbestellen is mogelijk. The Freshery heeft diverse abonnementsvormen, zoals het verrassingsabonnement waarbij de klant steeds wordt verrast met een andere maaltijd, of een kraamweekabonnement zodat kersverse ouders volledig kunnen genieten en niet aan het koken hoeven te denken. Daarnaast heeft The Freshery een familie, senioren en bedrijfsabonnement.

q www.freshery.nl