Jeugdalpha begint nieuw seizoen

papendrecht • De kennismakingsavond voor het nieuwe seizoen van de Jeugdalpha van Papendrecht is op zaterdag 30 januari. De eerste reguliere avond is vervolgens op zaterdag 6 februari.

Mochten belangstellenden op 30 januari niet kunnen, dan is dus 6 februari de herkansing om eens te komen kijken.

Eerst eten

Om 18.00 uur wordt er met elkaar gegeten. Deelname is gratis. Het programma start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Alleen aanschuiven voor het programma is overigens ook mogelijk.

Elimkerk

De avonden worden gehouden in de Elimkerk aan de PC Hooftlaan 178 in Papendrecht. Er is ook een nieuwe website, waarop meer informatie staat: www.jeugdalphapapendrecht.nl.

De Jeugdalpha is voor jongeren van vijftien tot ongeveer 25 jaar die (nog) meer wil weten over het christelijke geloof. Het is niet nodig om lid te zijn van een kerk of gemeente. Tijdens de startcursus komen alle basisonderwerpen aan bod. De tien avonden beginnen met een maaltijd, gevolgd door zingen en een 'praatje' over een bijbels onderwerp.

Drie groepen

Er zijn drie verschillende groepen; Startalpha (voor iedereen die nieuw is bij de alpha), Vervolgalpha (voor iedereen die de Startalpha gedaan heeft en meer wil) én de Bijbelstudiegroepen (voor iedereen die een stapje verder wil). Voor vragen kunnen mensen ook bellen met Mark de Heer via 06-48340507.

q www.jeugdalphapapendrecht.nl