• Quinna Mode is gevestigd op de hoek van het Oude Veer .
• Quinna Mode is gevestigd op de hoek van het Oude Veer . Foto: Chris Wijmans

Metamorfose voor Quinna Mode

papendrecht • Quinna Mode op winkelcentrum De Meent in Papendrecht krijgt een forse metamorfose.

En dat heeft niet alleen te maken met de nieuwe vloeren, prachtige paskamers of sprekende decoraties.

Modesfeer

Wat het meeste zal opvallen is een moderne, op de toekomst gerichte, modesfeer die het vernieuwde Quinna zal kenmerken. 'On Trend' is daarbij het toverwoord.

De kracht van Quinna is altijd de kwaliteit van het product en de eigentijdse uitingen.

Met de verbouwing, die aansluit bij de eerdere aanpassingen van de King Mode afdeling, zal daarom ook het assortiment de nodige aanvullingen krijgen.

Flink uitbreiden

"We gaan flink uitbreiden met nieuwe collecties zoals Summum, Dept, 10 Feet en Transfer," legt eigenaar Floor de Bruin uit. "En natuurlijk blijven we ook de collecties van Esprit en Vero Moda voeren." Quinna levert daarmee het bewijs dat mode nooit stil staat.

Ruimte gemaakt

In de praktijk zal de klant tijdens de verbouwing misschien even de weg moeten zoeken. Maar bij 'broertje' King is ruimte gemaakt en kan naar hartenlust heerlijk geshopt worden. En een extra genoegen zal daarbij het afrekenen met wel 50 procent korting zijn.

Streven

Het streven is de verbouwing op 10 februari klaar te hebben, en dat zal ook lukken. Maar die fantastische kortingen op het assortiment van de winkel gelden al vanaf vandaag.

Quinna is als altijd te vinden op die markante hoek van het Oude Veer en de Veerpromenade, bovenaan winkelcentrum De Meent in het hart van Papendrecht.

Om de hoek

Met om het hoekje chocolatier Arthur Tuytel, Bakkerij Loes en Barbera's Lifestyle. Daarmee blijft een 'rondje Meent' altijd een aangename verrassing.

Chris Wijmans