Schildersbedrijf Jan van Wijnen: kwaliteit van hoog niveau.
Schildersbedrijf Jan van Wijnen: kwaliteit van hoog niveau. Foto: Jan Timmer

Kwaliteit als basis

krimpen a/d ijssel • Oerdegelijk vakwerk leveren. Bij Schildersbedrijf Jan van Wijnen BV weten ze al sinds 1845 wat dat betekent en inhoudt. De Krimpense familieonderneming gaat namelijk altijd voor kwaliteit en de lange termijn. Een kwestie van principes. "Omdat wat nu mooi is, ook mooi moet blijven."

André van Wijnen vormt alweer de zesde Van Wijnen-generatie binnen het bedrijf. Hij nam het bedrijf enkele jaren geleden over van zijn vader Jan en geeft sindsdien leiding aan een team van twaalf enthousiaste en ter zake kundige medewerkers. André's vrouw Corina heeft de administratie van het aan de IJsseldijk 396 in Krimpen aan den IJssel gevestigde bedrijf onder haar hoede.

Begrip
Schildersbedrijf Jan van Wijnen geldt in Krimpen aan den IJssel en de regio daaromheen als een begrip als het gaat om de perfecte uitvoering van binnen- en buitenschilderwerk, behangwerkzaamheden, glas zetten, het spuiten van muren en plafonds én stukadoorswerkzaamheden. Het zijn de liefde voor het vak en de kwaliteit die ervoor zorgen dat de onderneming zich onderscheidt in de markt.

Aandacht
"In principe kan iedere schilder voor een, op het eerste gezicht, mooi plaatje zorgen",zegt André van Wijnen. "Maar is wat nu mooi lijkt, dat over een aantal jaren nóg? De vraag stellen is hem beantwoorden. Wij kiezen voor kwaliteit waar je ook op de langere termijn nog plezier aan beleeft..We werken duurzaam en zorgvuldig en besteden bijvoorbeeld veel aandacht aan het voorwerk. Voordat we gaan schilderen wordt het object eerst goed schoongemaakt. Daarna gaan we schuren en bijwerken. Daarbij kun je denken aan het af kitten van eventuele naadjes, het stoppen van gaatjes en het nakijken van openstaande verbindingen. Indien nodig repareren we die. Als dat deel van het werk klaar is, zetten we het object in de grondverf om ons vervolgens aan het aflakken te wijden. Het eindresultaat: schilderwerk met uitvoerige garantie, waardoor je als klant de zorgeloze zekerheid van topkwaliteit hebt."

Onderhoudscontract
Schildersbedrijf Jan van Wijnen BV is aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie Onderhoud NL (het vroegere AF, red,) en VVE Belang. Daarnaast is de VCA-gecerticeerde onderneming als dealer aangesloten bij Glansgarant. "Het voordeel daarvan is dat we onze klanten onderhoudscontracten voor een periode van tien jaar kunnen aanbieden", vertelt Corina van Wijnen. "Op die manier kunnen zij de kosten voor het schilder- en onderhoudswerk over een langere tijd spreiden. Mensen die dit aanspreekt en er meer over willen weten, kunnen altijd contact met ons opnemen.We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0180-512094 of per e-mail op info@janvanwijnen.nl. Uiteraard hebben we ook een informatieve website. Deze is te bezoeken op www.janvanwijnen.nl