• Arnold de Jongste bij het Pick Up Point van Jumbo de Korf.
• Arnold de Jongste bij het Pick Up Point van Jumbo de Korf. Foto: Jan Timmer

Jumbo De Korf komt met Pick Up Point

krimpen a/d ijssel • 's Avonds voor 23.00 uur online je boodschappen bestellen en ze de volgende dag vanaf 16.00 uur ophalen (op zaterdag zelfs al vanaf 10.00 uur): Jumbo De Korf in Krimpen aan den IJssel maakt het mogelijk!

"Daarmee zijn we de eerste en vooralsnog de enige in de Krimpenerwaard", stelt supermarktondernemer Arnold de Jongste vast. Met het Pick Up Point biedt Jumbo De Korf extra service aan mensen die bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek niet in staat is om de fysieke winkel te bezoeken om uitgebreid boodschappen te doen. "Het werkt heel simpel", legt De Jongste uit. "Je gaat achter je computer zitten en logt in op www.jumbo.com, een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site waarop het complete Jumbo-assortiment te zien is, inclusief acties, speciale aanbiedingen en de prijzen van de producten. Je maakt je keuze, doet je bestelling en krijgt een code. Die laat je vervolgens zien wanneer je de volgende dag je bestelling van minimaal 40 euro ophaalt bij het Pick Up Point aan de zijkant van onze winkel. Binnen negentig seconden word je op maat bediend door één van onze medewerkers. Hij of zij haalt de bestelling op en zet deze netjes in je auto. Gemakkelijker en comfortabeler kán niet. Ideaal voor iedereen die van snelheid en doelmatigheid houdt én hecht aan de voordelen van een full-service supermarkt met gegarandeerd de laagste prijzen en en zeer compleet assortiment."

Het Pick Up Point draait inmiddels twee weken en kende een meer dan bemoedigende start. "Zonder er grootscheeps reclame voor te hebben gemaakt, maken al enkele honderden mensen gebruik van het Pick Up Point", stelt De Jongste tevreden vast. "Dat gaan er ongetwijfeld nog veel meer worden, nu we er meer mee naar buiten treden. We denken daarbij niet alleen aan klanten uit Krimpen en omliggende kernen, maar zeker ook aan mensen die een stuk verderop wonen en bijvoorbeeld na hun werk voorbij de Algerabrug linksaf slaan en hun de avond daarvoor bestelde boodschappen komen afhalen" Vanaf week 40 voegt Jumbo De Korf ook een bezorgservice toe aan servicepakket.

Jan Timmer