Marina en Michel de Lege staan met WHC IJsselhypotheken garant voor perfecte, persoonlijke dienstverlening.
Marina en Michel de Lege staan met WHC IJsselhypotheken garant voor perfecte, persoonlijke dienstverlening. Foto: Jan Timmer

IJsselhypotheken: persoonlijk, beter

krimpen a/d ijssel • Bij het afsluiten van een hypotheek of verzekering ga je niet over één nacht ijs en is persoonlijke advisering van groot belang. Bij WHC IJsselhypotheken begrijpen ze dat en is maatwerk gegarandeerd.

Michel en Marina de Lege runnen het op winkelcentrum De Korf gelegen kantoor. Dat doen ze niet alleen met veel enthousiasme en klantvriendelijkheid, ze zijn als onafhankelijk kantoor ook uitstekend in staat om voor elk type klant het beste product of een combinatie daarvan samen te stellen. "Dat doen we uiterst zorgvuldig", vertelt hypotheek- en verzekeringsadviseur Michel de Lege. "We kijken daarbij zowel naar de huidige economische en financiële situatie van de klant, als naar zijn of haar toekomst. We willen geen hypotheek aanbieden die er nú goed uitziet, maar later vervelend kan uitpakken. Degelijkheid staat voorop bij alles wat we doen. Vandaar ook dat we goed luisteren naar de wensen en mogelijkheden en de tijd nemen voor elke klant. Uiteindelijk gaat het ons om twee dingen: klanttevredenheid en een langdurige relatie." "Daarin zetten we de lijn voort van Renée Vedder, de vrouw die van IJsselhypotheken een begrip maakte in Krimpen en daarbuiten", vult Marina de Lege aan.


Regie

"Renée's persoonlijke aanpak en ter zake kundigheid werden altijd breed geroemd. Ik heb dat van dichtbij mogen meemaken omdat ik sinds 2010 voor haar werkte. Na Renée's overlijden in augustus 2014 is IJsselhypotheken een periode bemand geweest door een adviseur die ook nog een ander kantoor moest runnen. Ideaal was dat niet omdat zo'n man zich nu eenmaal niet kan splitsen. In januari van dit jaar kregen Michel en ik de mogelijkheid om de regie hier in Krimpen over te nemen. We maken met IJsselhypotheken deel uit van Wildschut Hypotheek Combinatie, een landelijke groep met veel expertise en dezelfde filosofie als die van ons. We voelen ons er zeer bij thuis en worden vrijgelaten om lokale accenten te leggen in onze dienstverlening. In Krimpen en de Krimpenerwaard wonen veel mensen die best het Internet willen gebruiken om hypothecaire en verzekeringszaken af te handelen, maar ze stellen óók prijs op een face-to-face contact. Dat komt goed uit, want de deur staat hier op werkdagen altijd open."


Meer informatie: 0180-554488 of e-mail: info@ijsselhypotheken.nl


q www.ijsselhypotheken.nl

Jan Timmer