• Het team van Autoschade Stormpolder Krimpen.
• Het team van Autoschade Stormpolder Krimpen.

'Wij maken autoschade béter'

krimpen a/d ijssel • Het bedrijfspand aan de Van Utrechtweg is een prima visitekaartje: strakke gevel, kleurrijk logo. Het nieuwe elan straalt de bezoekers tegemoet. Autoschade Stormpolder Krimpen is gestart met een nieuw hoofdstuk onder nieuwe leiding. Een nadere kennismaking. En kans op een gratis luxe wasbeurt voor de auto.

Een nieuw hoofdstuk, maar met behoud van de vertrouwde kwaliteit en de bekende gezichten van de ervaren specialisten Marko en Hans. Beiden hebben hun sporen meer dan verdiend bij Autoschade Stormpolder Krimpen.

Ook Esther Dannis en André de Groot zijn al jaren thuis in de autoschadeherstelsector. Esther draagt zorg voor onder meer de receptietaken, telefoonservice, administratie en zij verwelkomt de bezoekende klanten. André de Groot stuurt het bedrijf in de nieuwe fase aan op nog meer service, kwaliteit en klantgerichtheid. Het bedrijfsmotto is duidelijk: 'Wij maken autoschade béter!' "Autoschade Stormpolder staat voor totale dienstverlening in duurzaam en innovatief schadeherstel", zo vat André de Groot de dienstverlening samen. "Elke klant verdient optimale aandacht, kwaliteit en service. Dat geldt voor de particuliere automobilist en de zakelijke rijders. Maximale mobiliteitsservice, bijvoorbeeld, is voor iedereen belangrijk. Dat betekent dus gratis vervangend vervoer en kosteloos halen en brengen. Wij werken voor alle verzekeraars, alle merken. Zoals gezegd: totale dienstverlening en dat laten we dagelijks zien. Ontzorgen noemen wij dat: één telefoontje en wij regelen alles voor de klant."

De werkzaamheden bij Autoschade Stormpolder voldoen aan de geldende eisen voor milieu, MVO en gezondheid. "We werken met innovatieve milieubesparende technieken, watergedragen lakken en we kiezen voor efficiënte oplossingen bij vervanging van onderdelen. De deskundigheid en ervaring van Hans en Marko staan garant voor snel en vakkundig herstel."

Naast autoschadeherstel verzorgt het Krimpense bedrijf ook andere diensten, zoals het repareren en vervangen van ruiten, schadeherstel aan caravan en camper en industrieel spuitwerk, bijvoorbeeld meubelcomponenten. Het tekent de veelzijdigheid van het bedrijf.

Voor bestaande en nieuwe klanten in de Krimpense regio geldt tot eind dit jaar een actie ter -hernieuwde- kennismaking met Autoschade Stormpolder. Bij een vrijblijvende offerte of een reparatieopdracht voor schadeherstel krijgt de automobilist een VIP Stormpolder Voucher voor een gratis luxe wasbeurt voor de auto, bij de moderne wasstraat van Ford-dealer Schakel. Voor meer informatie:www.autoschade-stormpolder.nl

Autoschade Stormpolder Krimpen is al tientallen jaren een begrip in de Krimpense regio. Voormalig eigenaar Jan van Wijnen legde hiervoor de basis.