Afbeelding
Foto: PR

Make-over voor Ilse

schoonhoven • Ilse Hogedoorn won in oktober tijdens het Ladies Verwenweekend van Winkeliersvereniging Schoonhoven een make-over. Vorige week dinsdag was het zover en mocht ze haar prijs 'ondergaan'. Streakers, Infinity Forty Two, Belle Epoque Mode- en woonaccessoires, De Favoriet schoenen lederwaren reparaties, Ellens Hairdesign/Biologische Kapsalon - Schoonhoven, Jan Dros Puur Natuur en DA Drogisterij & Parfumerie Schoonhoven leverden allemaal een bijdrage aan de make-over.


Verkoop van zelfgemaakte soep

ammerstol • Koffie Achterom doet een oproep aan iedereen om de lekkerste soep te maken. Deze soep willen de initiatiefnemers per liter verkopen op de Kerstmarkt, die op zaterdag 10 december op het Kerkplein van Ammerstol wordt gehouden. De vers gemaakte soep kan op vrijdag 9 december tussen 10.00 en 12.00 uur of zaterdag 10 december tussen 11.00 en 12.00 uur worden gebracht in de consistorie achter de kerk. Of het nu gaat om tomatensoep, kippensoep, groentesoep, champignonnensoep, erwtensoep, bruinebonensoep of soep van eigen recept: alles is welkom. De opbrengst van de soepverkoop is bestemd voor de nieuwe leien op het dak van de kerk.


Draaiavond

uitweg • Buurtvereniging Uitweg houdt zaterdag 10 december haar jaarlijkse draaiavond met mooie prijzen (o.a kalkoenen en kippen, vleesschotels en elektronica). Dit alles gemiddeld voor 1,50 euro per ronde. Tevens is er een grote verloting waarvan de lootjes 0,50 euro kosten. Aanvang 20.00 uur in het Buurthuis te Uitweg.


Vrijwilligers

lopik • Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik vraagt deze week extra aandacht voor de volgende 'vacatures': Avondvierdaagse IJsselstein zoekt verkeersregelaars met certificaat; RTV 9 zoekt stagebegeleiders, een hoofdredacteur en een medewerker commerciële binnendienst. Zie ook: www.vwijl.nl


Oliebollenloop

schoonhoven • Het evenement is na 33 edities niet meer weg te denken rond Oud & Nieuw: de Oliebollenloop van atletiekvereniging Avantri.

De loop start zaterdag 31 december om 11.00 uur met de 6,4 kilometer. Om 11.05 uur start de 2 kilometer, gevolgd door de 10 km (12.00 uur) en de 15 km (12.20 uur). Start en finish zijn op de Opweg. De inschrijving is in het gebouw van Het Schoonhovens College, Vlisterweg 22. Daar zijn ook kleedkamers en douches.

De Oliebollenloop trok in 2015 1300 (!) deelnemers. Tot 24 december is vooraanmelden mogelijk via www.inschrijven.nl