Lopikse deejays in finale contest

lopik • Twee jonge Lopikse deejays staan zaterdag 26 november in de bekende Antwerpse club IKON. Ze hebben het gered tot de laatste ronde van de Ikon Antwerp Dj contest.

Het betreft Dr. Tom (Tom Vermeulen) & Jackho (Hans Ruitenbeek), twee energieke deejays/producers, die als duo begonnen met draaien in Hoxemacoa.

Hans hierover: "Solo draaiden we daarvoor al op feesten en partijen. Daar leerden we de juiste afstemming met het publiek en speelden we voor verschillende doelgroepen met allemaal hun eigen muziekvoorkeur. Zo zijn we doorgegroeid naar grotere feesten en in grotere plaatsen."

Sinds mei vormen de twee een duo. "We draaiden steeds vaker samen en kwamen erachter dat we een goede klik hebben. Uiteindelijk zijn we onze stijlen gaan combineren achter de tafels en daarmee is het concept als duo ontstaan."

Jury
Met succes, gezien het goede resultaat tot nu toe in de Ikon Antwerp DJ Contest.

"De afgelopen weken zijn er op zaterdag en zondag wedstrijden gehouden waar je voor een jury moest draaien, zonder publiek. De beste van de dag werden geselecteerd en wij zitten bij de laatste dertig."

Het duo gaat de laatste ronde blanco in. "We willen vooral lekker op onze eigen energieke stijl draaien. We gaan ons als Dr. Tom & Jackho laten zien en hopen de zaal daarin mee te krijgen."

De twee laten een bus rijden vanuit Lopik, zodat ook supporters en overige belangstellenden mee kunnen naar Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar via Hans en Tom (06-40423837) en kosten 10 euro (girls) en 12,50 euro (boys) per stuk. "Naast de contest staan er ook grote artiesten als SFB & Jozo op de mainstage."