'Heel Schoonhoven bakt'

schoonhoven • De inschrijving voor de winterse bakwedstrijd 'Heel Schoonhoven Bakt' is geopend.

Het initiatief heeft slechts één spelregel: er mogen geen kant-en-klare bakmixen gebruikt worden. Wie aan die voorwaarde voldoet en wil meedoen kan vanaf maandag 21 november gratis een gebaksdoos afhalen bij Natuurwinkel De Haven (Haven 68) of Spetters4kids (Lopikerstraat 52). Baksels kunnen op 12, 13 en 14 december op deze locaties weer worden ingeleverd.


Een jury, bestaande uit Nicolette Versluis (Mijn Kookschool), Ingrid Gecova (Bake Work) en Jan-Hendrik Kok (Kok's Bakkerij), beoordeelt de baksels, die worden gepubliceerd op Facebook en direct na beoordeling door de jury cadeau worden gedaan aan bewoners van de zorginstellingen in Schoonhoven en omgeving.

De winnaars van 'Heel Schoonhoven Bakt' worden op vrijdagavond 16 december om 19.30 uur tijdens de ontsteking van de grote kerstboom voor het stadhuis van Schoonhoven bekendgemaakt.

'Heel Schoonhoven Bakt' is een initiatief van de Verenigde Ondernemers Centrum (VOC) Schoonhoven i.s.m. Zilverstad Marketing. Meer info: www.voc-schoonhoven.nl