• Ashley, Corine en Henk Brouwer van De Eenhoorn in hun vernieuwde juwelierszaak.
• Ashley, Corine en Henk Brouwer van De Eenhoorn in hun vernieuwde juwelierszaak. Foto: Adri Verhoeven

De Eenhoorn klaar voor de toekomst

schoonhoven • Na heel wat sloop- en timmerwerk en liters verf is Juwelier de Eenhoorn aan de Lopikerstraat 19 in Schoonhoven helemaal klaar voor de toekomst. Afgelopen weekend konden de klanten, onder het genot van een hapje en een drankje, het resultaat bewonderen.

De lichte moderne vitrinekasten herbergen de uitgebreide sieraden- en horlogecollectie. Achter in de winkel zijn twee speciale hoekjes gecreëerd. Eén is de zogenaamde oorbellenhoek. Hier worden niet alleen de gaatjes gezet, maar kunnen de kleine dametjes ook hun eerste oorbelletjes uitzoeken. Aan de andere zijde van de winkel kreeg de collectie trouwringen - hét paradepaardje van Juwelier de Eenhoorn - een plekje.

Na de opening van Juwelier de Eenhoorn, nu zo'n 12 jaar geleden, onderging de winkel al heel wat aanpassingen. Maar nu vonden Corina en Henk Brouwer, met hun dochters Ashley en Denise, het tijd voor een echte metamorfose. "De afgelopen weken hebben we flink verbouwd, niets is hetzelfde gebleven", vertelt Corina. "Henk heeft alles onder handen genomen, van het plafond tot de vloerbedekking en de wanden. Het hele interieur heeft nu een frisse en moderne uitstraling. Klanten moesten tot voor kort staande aan de toonbank een keuze maken. Twee verkooptafels met comfortabel zittende stoelen maken het kopen van een sieraad nu echt een feest. Naast de verkoop van sieraden is Juwelier de Eenhoorn ook het adres om sieraden en horloges te laten repareren. Het vakmanschap van zowel Henk als Corina staan altijd garant voor het beste resultaat.


Trouwringen

Dochter Ashley heeft zich binnen het familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van trouwringen. In de winkel zijn meer dan 1000 verschillende ringen te zien. De collectie die Juwelier de Eenhoorn verkoopt is heel divers en biedt voldoende keuze in elke prijsklasse. Bovendien is het mogelijk om elke trouwring aan te passen naar ieders persoonlijke wens. Op de website kunnen stellen niet alleen de collectie alvast bekijken, maar ook gemakkelijk een afspraak inplannen. Klanten kunnen de gehele maand november profiteren van 20 procent korting op alle trouwringen. (M.u.v. de Duo of Love Trouwringen, hiervan ontvangt de klant de herenring gratis).


I.v.m. de veiligheid werkt Juwelier de Eenhoorn uitsluitend met dummy's.


q www.juwelierdeeenhoorn.nl