• Carola, tweede van links, met haar team stylistes in de ruime salon.
• Carola, tweede van links, met haar team stylistes in de ruime salon. Foto: Adri Verhoeven

Metamorfose Carola's Haarmode

haastrecht • Een grote verbouwing is misschien niet de meest voor de hand liggende manier om je 25-jarig bestaan te vieren.

Toch heeft Carola´s Haarmode haar zilveren zakenjubileum aangegrepen om de kapsalon een flinke metamorfose te geven. Zaterdag was het resultaat te bewonderen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers konden belangstellenden kennismaken met de nieuwe 'Carola´s Haarmode' . Een eigentijdse salon met een hippe uitstraling, waarbij de huiselijke sfeer goed bewaard is gebleven.

De gele voetstappen die tijdens de verbouwing de weg naar de tijdelijke behuizing wezen zijn verleden tijd. De salon aan de Kleine Haven 3A heeft een eigentijdse uitstraling gekregen en is helemaal klaar voor de toekomst. Met de nieuwe trendy look hoopt Carola, naast haar grote groep vaste, vertrouwde klanten, een breed en jong publiek te trekken. "Ik werk samen met een vast team van vakkundige en zeer ervaren stylistes. Klanten, van jong tot oud, uit Haastrecht of daarbuiten, zijn bij ons dus op het juiste adres." Naast verzorgende haarproducten van Schwarzkopf hebben de dames van Carola's Haarmode alle kennis en kunde in huis om aan alle haarwensen van elke klant tegemoet te komen. "Mijn stylistes zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het tijdperk van de dorpskapper met slechts één model kapsel ligt al vele jaren achter ons. Ook wij werken met de nieuwste producten en kunnen kinky kapsels verzorgen".

Een bezoekje aan de salon is de komende tijd sowieso meer dan de moeite waard. In verband met de opening en het 25-jarig jubileum heeft de kapsalon 25 werkdagen leuke aanbiedingen met vele extra's. Bezoekers kunnen dan gelijk kennismaken met een uniek concept. Sinds kort werkt Carola's Haarmode met het kappersabonnement: een formule waarbij de klant voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik van de kapper kan maken. De aangeboden behandelingen zijn afhankelijk van de abonnementskeuze. Meer informatie over deze unieke manier van haarverzorging staat op de website www.carolahaarmode.nl.

Carola wil naast haar trouwe vaste klanten van de afgelopen 25 jaar ook de buren bedanken. "Zij hebben de laatste tijd nogal wat overlast van ons ondervonden."

Adri Verhoeven