Broers Van den Adel trefzeker

regio • Dilettant versloeg SDV met 1-4. De broers Marnix en Jesper van den Adel namen de hele productie voor hun rekening.

Marnix van den Adel scoorde 0-1, 0-2 en 1-4, broer Jesper scoorde 1-3. "We waren heer en meester", meldde trainer Richard Mank. Vlak voor rust scoorde SDV uit een vrije trap. Dit was het enige wapenfeit van SDV. "Voor de rest speelden wij gedisciplineerd en gaven niks weg." Dilettant staat nu tweede achter Lekkerkerk. "Wij houden ons niet bezig met de stand of de jacht op Lekkerkerk. Overigens is het knap dat ze vijf keer achtereen hebben gewonnen. Wij kijken van wedstrijd naar wedstrijd en streven vooral naar plezier in het spel."

Spirit beleefde een wederopstanding bij Pelikaan. In Zwijndrecht wonnen de 'Kanaries' met 1-5. Spirit kende een magere competitiestart met 1 punt uit 4 duels en was tegen Pelikaan uit op eerherstel. Dat was te merken aan de flitsende openingsfase waarin Björn van Dijk en Stefan Bitter binnen tien minuten scoorden: 0-2. Nadat Eric Jansen voor 0-3 had gezorgd, was Pelikaan niet meer in staat verzet te bieden. Hoewel de thuisclub de eretreffer aantekende, schoten Björn van Dijk en Eric Jansen nummer vier en vijf binnen: 1-5. Een welkome opsteker voor de Ouderkerkse tweedeklasser.

DCV maakt moeilijke weken door. De door blessures geplaagde tweedeklasser uit Krimpen aan den IJssel incasseerde wederom een forse nederlaag.

Nu was Papendrecht met 5-1 te sterk voor de mannen van trainer Ronald Klinkenberg. Vorige week verloor DCV met 6-1 van BVCB. Toch zag het er niet naar uit dat de rood-zwarten een pak slaag zouden krijgen. Bij de stand 2-1 waren er voldoende mogelijkheden voor DCV om op gelijke hoogte te komen. Persoonlijke fouten zorgden ervoor dat de balans doorsloeg naar Papendrecht.