Benschop-Oost fase 2

benschop • Nieuwbouwproject Benschop-Oost, fase 2, gaat in de verkoop. Er worden vijftig veelal dezelfde woningtypes te koop aangeboden als in fase 1, namelijk eengezinswoningen, (senioren)bungalows en kleine en grote twee-onder-een-kapwoningen.

Ook worden in deze fase rug-aan-rug starterswoningen gebouwd. Deze woningen hebben gezamenlijk de uitstraling van een boerderij. De resterende acht woningen zijn voor woningstichting Goed Wonen.

Bij de meeste woningtypen is er keuze uit de architectuurstijlen 'jaren '30' en 'streekeigen' in de uitvoeringen 'traditioneel metselwerk' en 'wit gekeimd'. De nieuwbouwwoningen worden duurzaam opgeleverd, onder meer met vloerverwarming. Veel woningen liggen aan het water en hebben uitzicht over landerijen.

Op zaterdag 28 mei start de verkoop tussen 10.00-13.00 uur in het Dorpshuis te Benschop. Naast verkoopdocumentatie van het project, inclusief een inschrijfformulier, kan een oriëntatiegesprek worden gevoerd met een medewerker van de Rabobank, geven verkoopmanager en makelaars advies en kunnen op loopafstand de woningen worden bekeken in Benschop-Oost fase 1. Voor meer informatie: Schep Makelaardij via 0182-383038. Informatie over de woningtypen is te vinden op de website www.benschop-oost.nl of via Facebook (BenschopOost).