• De feesttent in Cabauw.
• De feesttent in Cabauw.

Pluspop: van Pluspop Kidz tot Hazes jr.

cabauw • Pluspop 2016 kent een boordevol programma. Na de afgeslankte versie van afgelopen jaar wordt deze maand weer gewoon de grote tent opgebouwd in Cabauw. In samenwerking met Pluspop mag Het Kontakt enkele gratis toegangskaarten weggegeven voor de zaterdag en zondag.

Op vrijdag wordt traditiegetrouw afgetrapt met Pluspop Kidz. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van ouders, opa's en oma's enz., zijn welkom in de tent. Er is volop vermaak; ook wordt er gedanst door de dansers van Studio Younik. Entree: 1 euro.

Op vrijdag 27 mei tussen 20.30 uur en 00.00 uur is de tent onder de noemer van Pluspop-Light open voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Een kaartje kost 10 euro, inclusief twee munten.

Zaterdag 28 mei is er vanaf 17.00 uur een programma vol muziek. Kandidaten van The Voice of Cabauw treden op onder leiding van The Crazy Horse band. Daarna staat de Gorinchemse band Stillmode op het podium, gevolgd door Taymir. Wie nog niet los is, kan zich uitleveren tijdens het foute uur van Q-music. Om het feest compleet te maken, treedt ook de band Memphis Maniacs op. Kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop 17,50 euro.

De zondag van Pluspop, 29 mei, wordt weer ouderwets gezellig met Andre Hazes jr., René Schuurmans, de muziek van de revivalband Mr. Callahan (CCR) en Vezpa. Aanvang 16.00 uur, kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro.

De DJ's van het borrelteam verzorgen het hele weekend de muziek tussen de optredens door. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij café in 't Witte Paard in Cabauw of online via www.pluspop.nl. Voor meer informatie: check de Facebookpagina van Pluspop.

In samenwerking met Pluspop Cabauw mag Het Kontakt enkele gratis toegangskaarten weggegeven voor de zaterdag en zondag. Wie kans wil maken op twee tickets per persoon kan tot en met vrijdag 20 mei een mailtje sturen naar: redactie.lekenijssel@hetkontakt.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer. Vermeld tevens naar welke dag de voorkeur uitgaat. De kaarten worden onder de inzenders verloot, waarna de namen van de winnaars in Het Kontakt van dinsdag 24 mei worden bekendgemaakt.