• De Thor-dames bedanken autosponsor Cor Terlouw.
• De Thor-dames bedanken autosponsor Cor Terlouw.

Thor en VCK eindigen met krappe zege

regio • Het damesteam van Eetcafé 't Centrum/Thor en de heren van City Lens Krimpen sloten het seizoen beide af met een 3-2 zege.

De Bergambachtse dames versloegen het gedegradeerde Peelpush 2 en Krimpen bleef in sporthal De Boog het taaie WIK/Univé ternauwernood de baas. De Krimpenaren wonnen de eerste set met 25-22, maar daarna vocht de tegenstander uit Groot-Ammers zich goed terug met 25-27 en 22-25. VC Krimpen liet dat niet op zich zitten en behaalde alsnog de overwinning met 25-23 en 15-11.

In Meijel werd Thor met meer tegenstand geconfronteerd dan vooraf was ingeschat. Weliswaar won de Bergambachtse brigade de eerste set eenvoudig met 16-25, maar daarna kwam Peelpush langszij met 25-22 en 25-23. Het slot was weer voor Thor met 22-25 en 13-15. Thor nam daarna definitief afscheid van het trainersduo Boegheim/Heijstek.

De Bergambachtse heren toonden onvoldoende inzet en verloren met 3-2 van het reeds gedegradeerde VTC Woerden 3.

Voleco heeft het kampioensfeest goed doorstaan. Ook de laatste wedstrijd tegen VOKO 2 leverde maximale winst op voor het ontketende Ouderkerkse herenteam: 0-4. Sebastiaan Versluijs en Teo van Dam stoppen.

De Voleco-dames wilden daar niet voor onder doen en versloegen promotiekandidaat Volley Zuid eveneens met 0-4.

Het damesteam van Dosko leed een 3-1 nederlaag bij VCS. De Stolwijkse heren konden het niet bolwerken tegen kampioen Vives. Zij gingen in IJsselstein met 4-0 onderuit.

Pieter van der Laan