• Ivan (m) in actie tijdens de vorige  Roparun.
• Ivan (m) in actie tijdens de vorige Roparun.

Sponsoractiviteiten voor Roparun

stolwijk • Ivan Broer neemt in het Pinksterweekend (14-16 mei) deel aan de 25e Roparun. Met enkele activiteiten wil hij geld in het laatje krijgen voor het goede doel, mensen die aan kanker lijden.

Op woensdag 13 april kunnen degenen die de sportieve Stolwijker willen steunen, aanschuiven tijdens de speciale Roparun Jubileum Dineravond. Deze vindt plaats in restaurant De Loet te Lekkerkerk, Eetcafé Plus Breeka in Krimpen a/d IJssel en restaurant De Arendshoeve te Bergambacht. Er wordt een driegangendiner geserveerd voor 30 euro p.p. (excl. consumpties), waarvan 20 euro wordt afgedragen aan de Roparun. Het diner begint om 18.00 uur, waarbij één van de leden van het Roparunteam een korte toelichting geeft. Belangstellenden kunnen rechtstreeks reserveren bij genoemde restaurants onder vermelding van 'Roparundiner'.

Daarnaast is er op woensdag 20 april een 24-uurs Donatiedag, waarop inwoners en bedrijven in de Krimpenerwaard de gelegenheid krijgen om een financiële bijdrage te leveren.

De motivatie van Ivan om deel te nemen aan deze jubileumeditie van de Roparun - meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam - is om alle inwoners van de Krimpenerwaard die getroffen zijn door deze ziekte een hart onder de riem te steken.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers, dus iedere deelnemer loopt gemiddeld 65 (!) kilometer.

Wie niet kan deelnemen aan één van de genoemde activiteiten, maar wel een bijdrage wil leveren kan het team van Ivan ondersteunen door een bedrag over te maken op NL08 INGB 0006494899 t.n.v. Roparunteam 208 Zuid-Holland te Berkel en Rodenrijs.