Extra voorstelling musical De Titanic

haastrecht • Voor de groots opgezette musical De Titanic, die in mei meerdere keren wordt opgevoerd in Haastrecht, zijn inmiddels al meer dan 2.350 (!) kaarten verkocht.

Hierdoor is besloten om een achtste voorstelling –op dinsdag 10 mei- aan het aanbod toe te voegen.

De Titanic is een project van stichting de TheaterBakkerheij. Per avond is er plaats voor 500 personen in de sporthal van Haastrecht, die wordt omgebouwd tot theater. Naast de reguliere kaarten zijn er ook speciale arrangementen, zoals met Moederdag (8 mei) en volledig verzorgde arrangementen (inclusief diner).

Workshop

Basisschoolleerlingen uit Haastrecht, Stolwijk en Vlist zijn uitgenodigd voor een workshop op zondag 8 mei. Zij mogen de voorstelling dan ook gratis bekijken. Begeleiders/ouders die mee willen, hebben entree voor een gereduceerd tarief van 17,50 euro. De kinderen en hun ouders/begeleiders mogen al om 13.00 uur binnenlopen en krijgen dan een rondleiding en workshop van regisseur John de Heij. De kinderen kunnen zich opgeven bij hun leerkracht.

"Het schiet op nu", zegt Corina van Rossum namens stichting de TheaterBakkerheij. "Er is de afgelopen maanden volop gerepeteerd en een deel van de Titanic-cast is als uitje naar de SS Rotterdam geweest om extra goed in hun rol te komen. Het decor, waar al geruime tijd hard aan wordt gewerkt, begint al echt op een schip te lijken."

De enorme led-wall zorgt tijdens de voorstellingen voor bijpassende animaties. "Hierdoor zal de bezoeker zich onderdeel van het verhaal voelen", belooft Corina van Rossum.

Voor alle informatie, zie de website: www.titanichaastrecht.nl