VC Krimpen niet onder de indruk

regio • Het eerste herenteam van VC Krimpen verkocht z'n huid duur in Tilburg.

Tegen de nummer 2 van de eerste divisie gingen de Krimpenaren na een stevig gevecht na een 1-2 voorsprong met 3-2 ten onder. De setstanden waren 17-25, 25-23, 24-26, 25-15 en 15-11.

Thor

De dames van Eetcafé 't Centrum/Thor verloren met 3-1 van koploper Weert. Trainer/coach Wim Boegheim stelde dat de Bergambachtse volleybalsters beter partij gaven dan een maand geleden in De Waard. "We deden drie sets goed mee. Pas in de vierde set zakte het niveau in en dan ben je een prooi voor de koploper. Daarvoor was de pass prima en hielden we door onze servicedruk gelijke tred. Het was een happening in Weert, want we speelden op het centre court met alle toeters en bellen. De dames vonden dat fantastisch."

VCH

VCH 1 speelde afgelopen week tegen het jongere broertje, VCH H2. Dit team had voor aanvang slechts vier verliespunten minder. De eerste set golfde op en neer en de goed gevulde tribune kreeg een aantrekkelijke wedstrijd te zien met veel strijd en passie. Uiteindelijk werd de set nipt gewonnen door team 1 met 25-23.

De tweede en derde set waren van een heel andere orde. Bij team 2 lukte niets meer en de hoofdmacht walste met 25-08 en 25-12 over H2 heen. In de vierde set was het krachtsverschil weer kleiner. Team 1 moest vol aan de bak om uiteindelijk met 29-27 de volle buit binnen te slepen.

VHC H1 heeft zich, met nog vier wedstrijden te gaan, verzekerd van handhaving in de tweede klasse. Team 2 zal nog vol aan de bak moeten om dat eveneens voor elkaar te krijgen.