• Liesbeth Bonder voor de Mercedes-taxibus.
• Liesbeth Bonder voor de Mercedes-taxibus.

Nieuw: Taxi Reizen Bergambacht

bergambacht • Van een individuele rit binnen de Krimpenerwaard tot een geheel verzorgde dagtocht voor meerdere personen: Liesbeth Bonder draait er haar hand niet voor om.

De inwoonster van Bergambacht heeft zin in haar nieuwe uitdaging, Taxi Reizen Bergambacht: "Het is heel wat anders dan ik tot nu toe heb gedaan, namelijk administratief werk. Ik wilde echter wat anders. Omdat autorijden en het ondernemerschap me wel liggen, besloot ik een eigen taxibedrijf te beginnen. Daar zijn er in Bergambacht en omgeving niet veel van."

Inmiddels heeft ze de vereiste papieren behaald en de Taxipas is binnen. Voor het vervoer heeft ze de beschikking over een Mercedes personenbus. "Ik wil passagiers iets extra's bieden, vandaar de keuze voor deze luxe auto."

Liesbeth heeft inmiddels de hotels in de regio op de hoogte gebracht van haar bedrijf en staat open voor allerlei vormen van taxivervoer. "Zowel individuele ritten als groepsvervoer tot maximaal zeven personen."

Ze beseft zich terdege dat ze met haar taxibedrijf ook op minder reguliere tijden moet werken. "Dat is geen enkel probleem; ik vind het prima om eventueel middenin de nacht iemand naar Schiphol te brengen of jongeren op te halen na het stappen."

Daarnaast richt ze zich op het aanbieden van tochten voor ouderen. "Ik denk dat daar wel behoefte aan is, dus heb ik voor de komende weken meerdere dagtochten uitstaan. De eerste is een middagtocht op 23 februari door de Lopiker- en Krimpenerwaard. We zullen veel van de omgeving zien en ondertussen ergens wat drinken."

In februari en maart heeft ze enkele dagtochten naar respectievelijk West-Friesland, Overijssel en Noord-Brabant, inclusief lunch en diner, uitgezet. Op zondag 6 maart volgt een shoptocht: outlet shoppen in het Belgische Maasmechelen.

De kracht van haar uitjes is de kleinschaligheid. "Omdat ik maximaal zeven personen kan vervoeren, blijft de groep zeer overzichtelijk. Mensen kunnen individueel inschrijven of met meerdere personen."

Een compleet overzicht van het aanbod van Taxi Rijden Bergambacht is te vinden op www.taxireizen.nu of via Facebook. Liesbeth is te bereiken via 06-15879962.