• De ballonnenclown maakt een mooie aap voor Pieter.
• De ballonnenclown maakt een mooie aap voor Pieter. Foto: Adri Verhoeven

Beertje Quinty in een nieuw pand

schoonhoven • Een ballonnenboog en uitgerolde loper maakten afgelopen week duidelijk dat Beertje Quinty is verhuisd.

De winkel in baby-/kindermode en cadeau-artikelen is nu te vinden aan de Lopikerstraat 35. De feestelijke opening hebben Wilma Pak en haar team gevierd met leuke acties, gratis schminken voor de kids en een ballonnenclown. Bovendien konden klanten vast genieten van de nieuwste voorjaars- en zomercollectie en kennismaken met de cadeauartikelen.

Naast het vertrouwde, altijd verrassende, assortiment met o.a. de merken Z8, Quapi, Noppies en Feetje, heeft Beertje Quinty haar collectie nu uitgebreid met een aantal extra merken. Birds by Doerak en B.NOSY moeten aankomende zomer dé hit worden in kinderland. Bovendien heeft Wilma de kans aangegrepen om de extra winkelruimte te benutten voor de verkoop van babycadeau-artikelen. De producten van Baby's only, Playgro en Tiny Love bestaan onder ander uit speentjes, speelgoed en spulletjes voor de kinderkamer. De reacties op de assortimentsuitbreiding zijn zeer positief en Wilma is dan ook blij dat zij deze stap gezet heeft: "We hebben sowieso veel trouwe klanten, iets waar we reuze trots op zijn."

Toch had verhuizen voor Wilma tot een aantal maanden geleden geen prioriteit. Maar toen ze te horen kreeg dat het pand op nummer 35 vrij kwam, begon het toch te kriebelen. "We raakten aan het eind van de Lopikerstraat een beetje uit de loop." Een opknapbeurt van het pand leidde tot een moderne winkel waar Wilma en haar team voorlopig weer vooruit kunnen.

Ondanks de opening van de winkel op de nieuwe locatie in Schoonhoven, blijft Beertje Quinty in het schattige pandje aan de Hoofstraat 37a te Bergambacht ook gewoon geopend. "We hebben daar eveneens een vaste klantenkring uit de hele Krimpenerwaard opgebouwd." Verkoopt Beertje Quinty in Schoonhoven kleding in de kleine maat 44 tot met 152, in Bergambacht begint de collectie ook bij prematuur, maar loopt dan t/m maat 140. En zolang zich voor het voormalige winkelpandje aan de Lopikerstraat 45 nog geen huurder heeft gemeld houdt Beertje Quinty daar wekelijks een aantal ouletdagen. Klanten kunnen op dinsdag, donderdag of zaterdag terecht voor koopjes. Van Wilma en haar team mag het voorjaar beginnen. Naast een altijd verrassend ingepakt kraamcadeau kunnen ook de wat grotere modebewuste kids Bij Beertje Quinty terecht om cool het nieuwe seizoen in te gaan.